Adatbázis tervezés

MS Access adatbázis tervezés

Amikor a vállalkozás adatainak nyilvántartásához már nem elegendőek a fecnik, jegyzetek és a különböző dossziék, és a nem kevés adatrögzítéssel járó Excel táblák sem, érdemes elgondolkodni azon, hogy mit nyerhet azon, ha adatai rendezett formában, könnyen áttekinthetően és problémamentes visszakeresést lehetővé téve kerülnek nyilvántartásra.
Ehhez a Microsoft Office Professional programcsomagban rendelkezésére áll az MS Access  relációs adatbázis-kezelő program,mely grafikus felületen kezelhető és a számítógépes hálózaton egy időben több felhasználó által is használhatja.
Az MS Access egy – SQL alapú – adatbázis-kezelő motor, mely túlnő az Excel adatkezelési funkciókon, felhasználóbarát felületet nyújt az adatok beviteléhez és feldolgozásához. A megfelelően tervezett és fejlesztett alkalmazással megteremthető a vállalkozás adatainak nyilvántartásához az egyszerű, hibamentes, automatizált munkavégzés a végfelhasználók számára és elegendő hozzá – külön központi szerver nélküli -a belső hálózat.

Vágyik az MS Access előnyeire, de nem ismeri eléggé a programot? Forduljon hozzám bizalommal

Megtervezem adatbázisát és elkészítem egyedi igények szerinti alkalmazást, mely által az eddigi esetleg több órás adat visszakeresést és számolgatást

-professzionális,az adatvédelmi követelményeknek megfelelő, naplózott adatbevitel,

-adatmódosítás és adat törlés, valamint

-beépített biztonságimentéssel felruházott gyors adatelérés váltja fel.

Amennyiben már meglévő ACCESS alkalmazásával kapcsolatban kérdése merül fel, szakmai tanácsadással állok rendelkezésére.

Informatikai szaktanácsadás >>

Kezdőlap >>