Adatbázis tervezés

MS Access adatbázis tervezés

Amikor a vállalkozás adatainak nyilvántartásához már nem elegendőek a fecnik, jegyzetek és a különböző dossziék, és a nem kevés adatrögzítéssel járó Excel táblák sem, érdemes elgondolkodni azon, hogy mit nyerhet azon, ha adatai rendezett formában, könnyen áttekinthetően és problémamentes visszakeresést lehetővé téve kerülnek nyilvántartásra.
Ehhez a Microsoft Office Professional programcsomagban rendelkezésére áll az MS Access  relációs adatbázis-kezelő program,mely grafikus felületen kezelhető és a számítógépes hálózaton egy időben több felhasználó által is használhatja.
Az MS Access egy – SQL alapú – adatbázis-kezelő motor, mely túlnő az Excel adatkezelési funkciókon, felhasználóbarát felületet nyújt az adatok beviteléhez és feldolgozásához. A megfelelően tervezett és fejlesztett alkalmazással megteremthető a vállalkozás adatainak nyilvántartásához az egyszerű, hibamentes, automatizált munkavégzés a végfelhasználók számára és elegendő hozzá – külön központi szerver nélküli -a belső hálózat.

Vágyik az MS Access előnyeire, de nem ismeri eléggé a programot? Forduljon hozzám bizalommal

Megtervezem adatbázisát és elkészítem egyedi igények szerinti alkalmazást,
mely által az eddigi esetleg több órás adat visszakeresést és számolgatást
professzionális,az adatvédelmi követelményeknek megfelelő, naplózott
adatbevitel, adatmódosítás és adat törlés, valamint beépített biztonsági
mentéssel felruházott gyors adatelérés váltja fel.

Amennyiben már meglévő ACCESS alkalmazásával kapcsolatban kérdése merül fel, szakmai tanácsadással állok rendelkezésére.

Informatikai szaktanácsadás >>

Kezdőlap >>